28.12.2010

141 tuntia enää :)

Kämppä on ihan kaoottinen tällä hetkellä. Täynnä muuttolaatikoita, muovipusseja ja tavarapinoja joka puolella. Toivottavasti saamme kaikki turhat tavarat jaettu muille lähipäivinä - otherwise I don't know what to do with them! Tämä viimeinen viikko on aika täynnä kaikkea muistettavaa ja tehtävää, everything under control though. Työpöytä täynnä pikku muistutuslappuja ja listoja - kyllä tämä tästä. :)

Matkakuume on alkamassa, mutta en usko että tajuan mitä on edessä ennen kuin jo ollaan reissussa ja ollaan jo oltu hetken.
Lento on maanantaina, Helsinki - Varsova - Hanoi. Hanoissa ollaan muutama päivä ja sit katsotaan mihin suuntaan mennään. Riippu eniten lämpötilasta. Kyllä halutaan aloittaa lomaa ihan lomalla, aurinkoa, hiekkaa, lämpöä ja rentoutumista. Ei niitä riippumattoja hankittu syyttä! ;)

Huomenna ehkä koepakkaan ensimmäistä kertaa...ja karsin, ja karsin taas :)
Kirjoja mitä halutaan ottaa mukaan meillä on aivan liikaa. Ja vaakaa meillä ei ole - tyhmät painorajoutukset lentokoneissa! No, viimeistään lentokentällä sitten jätetään viimeisemmät turhat pois :)

-Sonja-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti