20.12.2010

13 päivää matkaan

Vietnamin viisumit - check! :)
Thaimaankin viisumit piti hakea. Otin passit ja hakemukset ja menin suurlähetystölle. Siellä sitten vasta tajusin tarkistaa seinässä olevasta listasta mitä kaikkea piti olla mukana. No eihän minulla ollut kopioita passesita eikä tiliotetta. Kauheella kiirreelä takaisin kotiin hakemaan verkkopankin avainkoodit ja sitten työpaikalle tulostamaan ja kopioimaan tarvittavat. Kello oli kymmentä vaille kun työpaikalta juoken espapuiston läpi takaisin suurlähetystölle - ehdin ajoissa ja olen ylpeä itsestäni kuin sain kaikki paperit mukaan. Vuoroni tulee ja tyttö lasin toisella puolella ottaa mun  paperit ja katsoo että kaikki kunnossa - ojentaa käden ja pyytää lentolippuja... "Ei ole. Me mennään maitse, luultavasti Kambodjasta". "Ei lentolippu - Ei viisumi". Whuuut!??
Kyselin että saako sitä viisumia mitenkään ilman lentolippua niin vastaus oli että ei. Sitten se tyttö rupes epäilevästi kyselee että miksi minulla oli kahden hengen passit ja hakemukset mukana - nappasin ne nopeasti takaisin ja lähdin menee.

Ihan oikeasti! Vietnamiin sai viisumit ihan tosta noin vaan, ei mitään ihmellisyyksiä, mutta Thaimaahan juu eeeii!  Aikooko ne vaatia lentolippua myös jos haen viisumin sitten vasta Vietnamissa tai Kambodjassa. What about Eko-travelling!? Pitääkai anoa sitten pidennystä vasta paikan päällä. :(

No, pitääkai totutella siihen että kaikki ei toimi niin helposti tai nopeasti kuin mihin on tottunut täällä suomessa :)

-Sonja-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti